Als bouwkundig brandpreventie bedrijf zorgen wij ervoor dat gebouwen brandveilig zijn. Dit doen wij door inspecties uit te voeren en brandwerende werkzaamheden te verrichten. Denk hierbij aan het afdichten van waterleidingen en luchtkanalen, en het plaatsen van brandwerende deuren en brandwerend glas.  
RTM Brandpreventie levert een totaalpakket: Inspectie, Herstel en Certificering. Hierdoor is het voor onze opdrachtgevers niet nodig om met verschillende partijen te schakelen wanneer er gebreken worden geconstateerd, maar zorgen wij ervoor dat alles weer in orde zal worden gemaakt. 
RTM Brandpreventie is uniek in haar aanpak. Wij passen ons aan op de situatie, we zijn representatief en we maken schoon wanneer we de werkzaamheden afronden. Op deze manier hebben bewoners en gebruikers van een pand geen overlast van ons. Werken wij bijvoorbeeld in een verzorgingstehuis, dan hebben we aandacht voor de bewoners en passen ons op hen aan, zodat zij zich op hun gemak voelen. Dit vergt een hoge mate van persoonlijk inlevingsvermogen en sociale vaardigheden. 
Allereerst stelt RTM Brandpreventie vast wat de vereiste keuringsinterval is. Dit doen we via een risicoanalyse. Stel de uitkomst is dat 1x per jaar een keuring moet plaatsvinden, dan zorgen wij ervoor dat jouw objecten in ons Periodiek Keuring Systeem (PKS) worden opgenomen. Wanneer de keuringsdatum dan weer nadert, krijg je een melding van ons om een afspraak te maken voor de volgende keuring. Zo ben je altijd verzekerd van up-to-date keuringen van jouw objecten. 
Jazeker! Neem gerust contact op om een gratis intakegesprek en advies te krijgen over een situatie waarover je een vraag hebt. Wij komen bij jou op locatie om je vragen samen te bespreken en je van een eerste advies te voorzien. Op basis van ons eerste gesprek, bepalen we in goed onderling overleg wat daarna eventueel de beste vervolgstappen zijn. Wij stellen voor jou een stappenplan op. Na goedkeuring van dat stappenplan, gaan wij het stappenplan voor je uitvoeren.
RTM Brandpreventie plakt bij de objecten waar wij werk aan hebben verricht een keursticker. Deze sticker is voorzien van een QR code. Als het object defect is, scan dan de QR code en je komt direct uit op onze pagina waar je het defect kan melden. Je kan ook naar deze pagina gaan door hier te klikken. Vul het korte formulier in en upload een foto van het gebrek. Wij zullen daarna zo spoedig mogelijk contact met je opnemen, om een afspraak in te plannen voor herstel.